Tietoa meistä

Liedon seniorit ry otti ensi askeleensa vuonna 2009. Olemme aktiivinen ja vireä varttuneen väen kasvava harrastus- ja edunvalvontayhdistys. Jäsenmäärämme on 107 jäsentä.

Yhdistyksemme järjestää jäsentilaisuuksia, retkiä, matkoja, teatteri- ja muita kulttuurikäyntejä.

Pidämme jäsentapaamisen pääsääntöisesti jokaisen kuukauden kolmantena torstaina Palvelukeskus Ruskassa, Hyvättyläntie 9.   Heinäkuun lomailemme.

Yhdistys toimii paikallistason vaikuttajana vieden seniori-ikäisten toiveita ja tarpeita päättäjien tietoon. Edustajamme on Liedon kunnan vanhus-ja vammaisneuvostossa.
Tätä kautta voimme vaikuttaa eläkeikäisten, veteraanien ja vammaisten elämää koskeviin päätöksiin, jotta avunsaanti ja etuudet toteutuisivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Vapaaehtoistyön sektorilla olemme mukana
vahvana yhteistyökumppanina seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa.